Vreme je za priznanja - Stojke i Milojević laureati FSS

Izvor: Sportske.net, 24.Dec.2017, 12:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vreme je za priznanja - Stojke i Milojević laureati FSS

Fudbalski savez Srbije uručiće danas priznanja najboljim pojedincima u godini na izmaku.

Novogodišnji koktel koji će Fudbalski savez Srbije danas upriličiti u hotelu "Crowne Plaza" u Beogradu biće prilika da se uruče priznanja najboljem igraču i treneru u 2017. godini.

Srpska kuća fudbala ustanovila je priznanje "Zlatna lopta" 2005. godine, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << a od tada je isto dodeljeno osmorici različitih igrača i dvanaestorici trenera.

Nikada do sada nijedan trener nije dva puta osvaja ovu nagradu, a tradicija će biti nastavljena jer je ovogodišnji laureat FSS strateg Crvene zvezde Vladan Milojević.

Zahvaljujući sjajnim rezultatima koje je ostvario sa crveno-belima tokom jesenjeg dela sezone popularni Miloje će se priključiti grupi sjajnih trenera kojima je ovo priznanje uručivano u poslednjih 12 godina.

"Zlatna lopta" najboljem igraču otići će u ruke golmana Partizana Vladimira Stojkovića koji je u godini na izmaku ostvario ogromne uspehe na klupskom i reprezentativnom planu.

Reklo bi se da će Stojketu biti uručeno priznanje za sve što je do sada uradio u dresu sa državnm grbom, a mnogi se slažu sa time da se radi o najboljem golmanu koji je državni tim imao u poslednjih desetak godina.

U konkurenciji igrača "Zlatnu loptu" su dva puta osvajali Nemanja Vidić, Dejan Stanković, Branislav Ivanović i Nemanja Matić, tako da će Stojke biti deveti fudbaler kojem se uručuje ovo priznanje.

Pored pomenutih igrača "Zlatnu loptu" FSS od 2005. godine osvajali su još Nikola Žigić, Miloš Krasić, Aleksandar Kolarov i Dušan Tadić.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FSS: Stojković i Milojević najbolji u 2017. godini

Izvor: Vesti-online.com, 24.Dec.2017

Golman Partizana Vladimir Stojković i trener Crvene zvezde Vladan Milojević dobitnici su "Zlatne lopte" Fudbalskog saveza Srbije za najboljeg igrača i trenera u 2017. godini...Stojković, prvi golman koji je dobio ovo priznanje i prvi igrač iz domaće Superlige, bio je najzaslužniji za uspehe Partizana...

Nastavak na Vesti-online.com...

Zašto Zvezdini čelnici nisu došli na svečanost FSS?

Izvor: Sportske.net, 24.Dec.2017

Treneru Crvene zvezde uručena je danas "Zlatna lopta" FSS za 2017. godinu ali na svečanosti u hotelu "Crowne Plaza" nije bilo predstavnika uprave beogradskog kluba...Svečanosti koju je Fudbalski savez Srbije danas organizovao povodom dodeljivanja priznanja najboljima u 2017. godini nisu prisustvovali...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.