Erani i Vinči velikim preokretom odbranile titulu u Melburnu

Izvor: Blic, 24.Jan.2014, 11:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Erani i Vinči velikim preokretom odbranile titulu u Melburnu

Italijanke Sara Erani i Roberta Vinči odbranile su titulu u ženskom dublu na Australijan openu savladavši u finalu ruski par Jekatarina Makarova - Jelena Vesnina sa 6:4, 3:6, 7:5.

U borbi koja je potrajala 126 minuta, Ruskinje su bile vrlo blizu trijumfa, jer su u trećoj deonici vodile sa 5:2, a onda je počeo veliki preokret italijanskih teniserki.

Erani i Vinči su osvojile pet gemova u nizu, odbranivši tako prošlogodišnju titulu, vrativši se na prvo mesto na rang listi najboljih ženskih dublova, a osvojivši svoj četvrti zajednički grend slem.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Erani i Vinči odbranile titulu

Izvor: Akter, 24.Jan.2014

Sara Erani i Roberta Vinči osvojile su danas titulu u ženskom dublu na Australijan openu, pošto su savladale Jekatarinu Makarovu i Elenu Vesninu sa 6:4, 3:6, 7:5

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.