Vodeći umetnik svesne muzike Mose u beogradske Silose donosi magični kakao ples uz zalazak sunca

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Maj.2024, 12:33

Vodeći umetnik svesne muzike Mose u beogradske "Silose" donosi magični kakao ples uz zalazak sunca

Vizionar svesne muzike Mose, koji je svojim jedinstvenim Cacao Dance DJ setovima osvojio srca milionske publike širom sveta, u nedelju 2. juna donosi magični kakao ples u Dom kulture Silosi u Beogradu.
Ovim će Egzit i Ada Divine Awakening festival pokrenuti moćnu Kakao Я:Evoluciju, kojom će otvoriti put ka zdravijem i osvešćenijem načinu zabave uz moć muzike i drevne biljke kakaoa, koja predstavlja prirodan izvor neverovatne energije i čistih hormona sreće. Za zagrevanje će biti zadužena jedina srpska umetnica koja je nastupila na čuvenom Glastonbury festivalu Tamara Kezz. Okupljanje počinje u 18 sati, a ulaz će biti slobodan i otvoren za sve posetioce.
"Sa velikim uzbuđenjem započinjemo...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.