AO, JUNIORKE: Jorovićeva zaustavljena, bez srpskog finala u dublu

Izvor: Sportski Žurnal, 23.Jan.2014, 12:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AO, JUNIORKE: Jorovićeva zaustavljena, bez srpskog finala u dublu

Srpkinja Ivana Jorović nije uspela da se plasira u polufinale Otvorenog prvenstva Australije u juniorskoj konkurenciji, pošto je izgubila od Kineskinje Zijue Sun sa 6:3, 7:5.
Jorovićeva je, ipak, bila uspešna u dublu i igraće u finalu gren slema u Melburnu. Ona je u paru sa Britankom Kejti Bulter pobedila Nejktu Bejns i Oliviju Ćandramuliju iz Australije sa 6:4, 3:6, 10:5.
Njihove protivnice u borbi za trofej biće prvi nosioci Anhelina Kalinjina iz Ukrajine i Jelizaveta Kuličkova iz Rusije, koje su bile bolje od srpsko–ruske kombinacije Nina Stojanović/Anastasija Komardina sa 7:5, 7:6 (7:3).
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Australijan open: Ivana Jorović u finalu juniorskog dubla!

Izvor: Vesti-online.com, 23.Jan.2014

Srbija će imati jednog predstavnika u finalima na ovogodišnjem Australijan openu - u igri parova u konkurenciji juniorki...Srpska teniserka Ivana Jorović je izgubila u polufinalu singla, gde je bila drugi nosilac, od Kineskinje Zijue Sun, sedme "kosturašice", rezultatom 3:6, 5:7, ali će igrati u...

Nastavak na Vesti-online.com...

Tako blizu: Ivana Jorović zaustavljena u finalu juniorskog dubla na Australijan openu

Izvor: Blic, 24.Jan.2014, 10:57

Ivana Jorović nije uspela da u Melburnu osvoji titulu u juniorskom ženskom dublu na Australijan openu, jer je zajedno sa Britankom Kejti Bulter doživela poraz u finalu...Ova 16-godišnja Čačanka je zajedno sa svojom partnerkom u dublu igrala za titulu protiv prvih nosilaca, Anheline Kalinjine i...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.