DELIRIJUM - Ovako je Pionir pozdravio Deliju Novaka! (video)

Izvor: Sportske.net, 11.Feb.2016, 22:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DELIRIJUM - Ovako je "Pionir" pozdravio "Deliju" Novaka! (video)

Srpski teniser Novak Đoković izazvao je buru oduševljenja među navijačima Crvene zvezde Telekom kada je ušetao na teren beogradske hale "Pionir".

Najbolji teniser sveta Novak Đoković večeras u beogradskoj hali "Pionir" gleda košarkašku utakmicu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Crvena zvezda Telekom – Cedevita u sedmom kolu TOP 16 faze Evrolige.

Đoković je u halu ušao nekoliko minuta pred početak utakmice kroz tunel za igrače, a publika u "Pioniru" ga je burno pozdravila. On je došao do mesta pored terena praćen fotoreporterima i ličnim obezbeđenjem otpozdravljajući publici.

Srpski teniser nije želeo da razgovara sa medijima, ali se pozdravljao sa navijačima u blizini i slikao se sa njima noseći crveno-beli šal koji mu je dao neko od posetilaca.

Tokom meča je u društvu brata i prijatelja pozdravljao poteze crveno-belih košarkaša.


Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.