Cirbes: Beograd je moja druga kuća

Izvor: B92, 11.Feb.2016, 14:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cirbes: Beograd je moja druga kuća

Centar Crvene zvezde Majk Cirbes kaže za sajt ABA lige da svoj napredak i vrhunske igre ove sezone duguje upravo crveno-belima i Beogradu.

“Već sam mnogo puta to rekao, ovde se osećam vrlo dobro i sve je savršeno. Ljudi iz Beograda žive za košarku, a takođe razumeju igru, dok u Zvezdi imam dobrog trenera i saigrače. Znate, kada igrate na mojoj poziciji onda mnogo zavisite od saigrača, jer neko >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mora da vam doda loptu. Stoga, zaista mnogo dugujem ostalim momcima”, kaže Cirbes.

“Ne znam odakle da počnem. Jednostavno uživam u svemu. Beograd je definitivno postao moja druga kuća“, dodao je Cirbes u intervjuu za sajt ABA lige.

“Veoma su dobri zaista. Činjenica da igraju Top 16 fazu dovoljno govori o njihovom kvalitetu. Nema dileme da nas očekuje težak zadatak. Ipak, mi želimo da pošaljemo poruku u toj utakmici. Igramo na našem terenu i želimo da pokažemo našu punu snagu“, rekao je Cirbes i za kraj prokomentarisao navijače:

“Poručio bih im da dolaze na utakmice i pružaju nam podršku, ali nema potrebe za time jer znam da će to svakako činiti. Svi u timu smo srećni i ponosni što imamo takvu publiku na našoj strani, a moja poruka bi mogla da bude – ostanite tu gde ste i hajde da se zajedno borimo do kraja”.

Cirbes u Evroligi prosečno beleži 14,9 poena i 6,5 skokova, a u ABA ligi ima 12,6 poena i 5 skokova.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.