Jadranski duel u Evroligi, Zvezda dočekuje Cedevitu

Izvor: RTS, 11.Feb.2016, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jadranski duel u Evroligi, Zvezda dočekuje Cedevitu

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju zagrebačku Cedevitu u utakmici sedmog kola Grupe E Top 16 faze Evrolige.

Košarkaši Crvene zvezde od 20 časova igraju meč 7. kola TOP 16 faze Evrolige protiv starog poznanika iz regionalnog takmičenja, ekipe Cedevite.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />Ovo će biti prvi evroligaški meč predstavnika ABA lige u najjačem evropskom takmičenju, a treći ove sezone (pobede Cedevite u ABA ligi 74:72 i 79:80 u Beogradu).
Ipak, ovoga puta, u rasprodatoj dvorani „Pionir", ulog je drugačiji - dva boda iz predstojećeg duela, doveli bi ekipu Dejana Radonjića do pozitivnog skora na kraju prvog kruga TOP 16 faze.
Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da njegova ekipa mora da odigra mnogo bolje u odnosu na prethodna dva meča protiv zagrebačke Cedevite ako želi da upiše prvu pobedu nad tim timom ove sezone i dodao da će gosti iz Zagreba konačno osetiti pravi ambijent Pionira.  
Zvezda u Top 16 fazi ima skor od tri pobede i tri poraza, dok zagrebački klub ima dva trijumfa i četiri poraza. Radonjić je podsetio da je Cedevita u prvoj fazi Evrolige ostvarila tri velike pobede u gostima, protiv Armanija, Efesa i Limoža.  

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Cedevita kroji sezonske ambicije

Izvor: Danas, 11.Feb.2016

Ono što ABA ligi nije uspelo godinama unazad Evroliga bi mogla da stvori u samo dve poslednje sezone. Crvena zvezda i Cedevita sve više izrastaju u rivale za čije bi mečeve mogla da se traži "karta više". Lako bi moglo da se desi da ove sezone njihovi direktni dueli u polufinalu plej-ofa ABA lige...

Nastavak na Danas...

Zvezda " Cedevita, treći čin, prvi u Evroligi

Izvor: B92, 11.Feb.2016

Košarkaši Crvene zvezde od 20 časova dočekuju Cedevitu u sedmom kolu Top 16 faze Evrolige. U oba dosadašnja meča ove sezone, u okviru ABA lige, slavila je Cedevita, koja sada u Beograd dolazi oslabljena neigranjem Arapovića, Babića i Žorića.

Nastavak na B92...

Zvezdina evroligaška osveta

Izvor: Mondo, 11.Feb.2016

Crveno-beli ubedljivo pobedili Cedevitu u okviru 7. kola Top 16 faze! Micić sjajno zamenio povređenog Jovića...Stefan Jović zbog povrede prepona je izašao u četvrtom minutu i nije se vratio na teren, a Vasilije Micić umesto njega je odigrao 30 minuta i umalo stigao do "dabl-dabl" učinka...Povratnik...

Nastavak na Mondo...

Zvezdina „vitaminska“ bomba uništila Cedevitu!

Izvor: MozzartSport.com, 11.Feb.2016

Crveno-beli upisali i četvrti trijumf u Top 16 fazi, Cedevita ima isti broj poraza....Treća - sreća! Dva puta ove sezone košarkaši Crvene zvezde morali su pognute glave da napuste dvoranu kada su se koplja ukrštala sa Cedevitom, ali u velikom derbiju sedmog kola Grupe E nije bilo šanse da Vitamini...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.