Delije dobijaju pojačanje - I Novak dolazi da bodri Zvezdu?

Izvor: Sportske.net, 11.Feb.2016, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

''Delije'' dobijaju ''pojačanje'' - I Novak dolazi da bodri Zvezdu?

Nema nikakve sumnje, još jedan veliki košarkaški spektakl nas očekuje večeras u ''Pioniru''.

Košarkaši Crvene zvezde Telekom večeras od 20 časova u sedmom kolu Top  faze Evrolige dočekuju zagrebačku Cedevitu, svog velikog dužnika iz dosadašnjeg toka sezone, a opširnije na tu temu možete da čitate OVDE.

A ono što bi ovoj utakmici moglo da donese i novu dimenziju u odnosu na dosadašnje, jeste i najavljeni dolazak najboljeg tenisera >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sveta Novaka Đokovića, koji je, kako prenosi ''Blic'', izrazio želju da večeras bodri svoju Zvezdu tokom novog evroligaškog spektakla u Beogradu.

Podsetimo, Novak Đoković je juče doputovao u Beograd posle svog šestog osvajanja Australijan Opena, a onda i kraćeg odmora u Monte Karlu.

Novak će, kao što je poznato, predvoditi našu Dejvis kup reprezentaciju u duelu sa Kazahstanom, od 4. do 6. marta, a prethodno je Zvezdine košarkaše bodrio tokom derbija sa Partizanom, početkom marta prošle godine.

That feeling of coming back to your country.... #proud #excited #Serbia #BelgradeAirport #NikolaTesla pic.twitter.com/f6PUWcqeEV

Novak Djokovic (@DjokerNole) February 10, 2016
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Evroliga,   Tenis

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) ODUŠEVIO NOVAKA: Brutalno zakucavanje Kvinsija Milera!

Izvor: Kurir, 11.Feb.2016

Košarkaš Crvene zvezde Kvinsi Miler fantastičnim zakucavanjem u prvoj četvrtini meča protiv Cedevite oduševio je navijače u Pioniru i podigao na noge najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića...Maestralni američki košarkaš je sjajno ušao u meč, već posle prvi deset minuta igre imao je osam...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.