AO: VELIKO iznenađenje već u drugom kolu, ispao jedan od favorita (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2019, 10:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AO: VELIKO iznenađenje već u drugom kolu, ispao jedan od favorita (FOTO)

Ovom rezultatu se Đoković sigurno ne raduje.

Šesti teniser sveta Kevin Anderson poražen je u drugom kolu Australijan opena od Amerikanca Frensisa Tiafoa sa 3:1 (4:6, 6:4, 6:4, 7:5).

AO: Federer se mučio, ali ipak prošao dalje (FOTO)

AO: Kraj i za Troickog! Grk IZBACIO Viktora! (FOTO)

Prošlogodišnji finalista Vimbldona je prvi set rešio u svoju korist rezultatom 6:4, zahvaljujući >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << brejku u poslednjem gemu. Južnoafrikanac je drugi set idealno otvorio, poveo sa 3:0, ali je onda usledila sjajna serija 20-godišnjeg Tiafoa koji je osvojio šest od narednih sedam gemova i poravnao rezultat u setovima.

U trećem setu je viđen samo jedan brejk, a napravio ga je Amerikanac u trećem gemu i rutinski je sačuvao tu prednost do kraja seta. U prvih deset gemova poslednjeg seta je viđena samo jedna brejk lopta, koju je Anderson spasao, ali je u 11. gemu tiafo uspeo da oduzme servis iskusnom protivniku. U narednom gemu je Amerikanac uspeo da obezbedi pobedu, ali veoma teško, jer je morao da se suoči sa dve vezane brejk lopte.

Poraz Andersona sigurno neće pasti lako ni Novaku Đokoviću koji mu je veliki prijatelj, a čak su u prošlosti u nekoliko navrata igrali zajedno u konkurenciji dublova.

Tiafou će u narednoj rundi na megdan izaći Italijan Andreas Sepi, koji je rutinski savladao domaćeg tenisera Džordana Tompsona sa 6:3, 6:4, 6:4.

BONUS GALERIJA

Pogledajte fotografije prelepe danske teniserke Karoline Voznijacki.

That Friday feeling

A post shared by Caroline Wozniacki (@carowozniacki) on Apr 14, 2017 at 11:45am PDT

#tbt 👙☀️💦

A post shared by Caroline Wozniacki (@carowozniacki) on May 4, 2017 at 1:50pm PDT

A bit of vitamin sea☀️🌊 @si_swimsuit

A post shared by Caroline Wozniacki (@carowozniacki) on Feb 19, 2017 at 4:24am PST

Warm water, beautiful beaches and no sharks! What's not to love 😎 #Sydney

A post shared by Caroline Wozniacki (@carowozniacki) on Jan 7, 2017 at 11:42pm PST

Good morning!! 😊💁🏼🤗👙☀️💦🌊 @si_swimsuit

A post shared by Caroline Wozniacki (@carowozniacki) on Feb 16, 2016 at 5:13am PST
Pogledaj vesti o: Federer,   Viktor Troicki

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Sepi, pripazi se, Tijafo je vicešampionu Vimbldona pokazao mišiće

Izvor: B92, 16.Jan.2019

Grend slem turniri idealna su pozornica za rađanje novih teniskih junaka. Frensis Tijafo je konačno pokazao koliko može...Izbaciti u drugoj rundi turnira petog nosioca i to takvog servera kao što je Kevin Anderson, velika je stvar. Nije lako oboriti "toranj" iz Južne Afrike...Jeste se Kevin žalio...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.