POSLEDNJI TRENING PRED AZERBEJDŽAN: Fotografije srpskih fudbalera u akciji, ali vidi se i VIŠE (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Mar.2021, 18:20

POSLEDNJI TRENING PRED AZERBEJDŽAN: Fotografije srpskih fudbalera u akciji, ali vidi se i VIŠE (FOTO)

Lep pogled na unutrašnjost tribina.

Utakmica trećeg kola A grupe kvalifikacija za Mundijal između Azerbejdžana i Srbije igra se u utorak od 18 sati u Bakuu i vrlo je važna za Orlove koji posle dva kola imaju četiri boda.

- Ekstremno teška utakmica i ekstremno težak protivnik čekaju nas u Azerbejdžanu i sa tim saznanjem moramo da uđemo u utakmicu i završimo je na način na koji želimo - izjavio je danas selektor fudbalske reprezentacije Srbije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Dragan Stojković Piksi.

On je na konferenciji za medije u Bakuu istakao da će ekipa pokazati ozbiljan pristup i da posle dobrih igara protiv Irske i Portugala sada ima još veću obavezu da nastavi tako i usreći navijače Srbije.

- Ovo što smo prikazali u poslednje dve utakmice je dobar putokaz, vidim i da su navijači zadovoljni. Mogu da obećam da ćemo se uvek boriti, igrati za gol više, biti tim koji uvek napada i ne boji se nijedne ekipe, uz sav respekt prema svima - istakao je Stojković.

Prema njegovim rečima, ne postoji nijedna laka utakmica.

- Igrači su dovoljno pametni, znaju šta je potrebno da rade, bez obzira na ime protivnika, a sa moje strane će dobiti sve potrebne informacije - istakao je Stojković.

Srpski reprezentativac Filip Đuričić ponovio je staro pravilo da je svaka sledeća utakmica najvažnija i najteža.

- Bitno je da Azerbejdžan da shvatimo isto kao Irsku i Portugal. Možda Portugal ima veći individualni kvalitet, ali neće nam biti lakše. Moramo da izađemo skoncentrisano, motiva nam ne nedostaje, uvek je tako kad se igra za svoju zemlju. I najbitnije je što shvatamo da neće biti lako - istakao je Đuričić.

Reprezentacija Srbije odradila je poslednji trening pred sutrašnji meč sa Azerbejdžanom…
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo,   Fudbal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.