Vučić najavio ujedinjenje SNS-a sa partijom Aleksandra Šapića

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 06.Maj.2021, 12:04

Vučić najavio ujedinjenje SNS-a sa partijom Aleksandra Šapića

Predsednik Srbije Aleksndar Vučić izjavio je 5. maja nakon sednice predsedništva Srpske napredne stranke (SNS), čiji je lider, da je podneo predlog Predsedništvu SNS za formiranje radne grupe za pregovore sa partijom Srpski patriotski savez Aleksandra Šapića za ujedinjenje u jednu političku stranku. Srpski patriotski savez – SPAS je stranka koju predvodi nekadašnji proslavljeni vaterpolista i bivši predsednik beogradske opštine Novi Beograd Aleksandar Šapić. SPAS je na poslednjim izborima,...
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Tadić: Šapić „opasan“ kandidat naprednjaka, ali ulazak u SNS nema opravdanja

Izvor: N1 televizija, 06.Maj.2021

Predsednik Socijaldemokratske stranke Boris Tadić kaže za N1 da se ne slaže sa odlukom Aleksandra Šapića da se njegov SPAS spoji sa Srpskom naprednom strankom, ali da će SNS konačno imati "opasnog" kandidata na sledećim izborima.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.