Zvezda prešla Sutjesku, ali je voda bila do grla (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 23.Nov.2015, 23:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda prešla Sutjesku, ali je voda bila do grla (VIDEO)

Pobedu Zvezdi doneli su Stefan Jović i njeni "klinci“ Marko Tejić i Marko Gudurić koji su u poslednjoj četvrtini uneli dozu svežine i agresivnosti u oba smera

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su u Nikšiću ekipu Sutjeske sa 70:62 u poslednjoj utakmici 11. kola Jadranske lige, ali igra koju su prikazali može samo da zabrine navijače prvaka Srbije i regionalne lige.

Ekipa Dejana Radonjića još ima šanse da se plasira i u Top 16 fazu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Evrolige, ali ako bude ponovila igru kao u većem delu utakmice u Niškiću, ne piše joj se dobro protiv madridskog Reala u četvrtak.

Što je još gore i kraljevskom klubu je pobeda preko potrebna za narednu fazu, pa će to biti duel bez ikakvih kalkulacija.

Večeras je u Nikšiću ekipa Crvene zvezde upisala osmu pobedu u sezoni u regionalnoj ligi i zadržala korak sa vodećima na tabeli.

Pored pobede, Radonjić može da bude zadovoljan činjenicom da se na teren posle oporavka od povrede vratio Branko Lazić.

Pobedu Zvezdi doneli su Stefan Jović i njeni „klinci“ Marko Tejić i Marko Gudurić koji su u poslednjoj četvrtini uneli dozu svežine i agresivnosti u oba smera.

Košarkašima Sutjeske je u finišu utakmice ponestalo i snage, popustila je koncentracija, a Zvezdini igrači su to umeli da iskoriste.

Jović je sa nekoliko dobrih prodora i asistencija razigrao ekipu kada je to bilo najvažnije i trasirao put ka pobedi.

Kada se na to doda i nekoliko, gotovo pa početničkih grešaka Nikšićana u napadu, crveno-beli su mogli da odahnu i upišu dva nova boda.

Sjajnu partiju u dresu Nikšićana pružio je Nemanja Vranješ koji je postigao 14 poena, a dobro mu je u većem delu meča asistirao Nikola Pavličević.

Stefan Jović utakmicu je završio sa 17 poena i bio je najefikasniji kod crveno-belih, a po 11 su ubacili Marko Simonović i Marko Tejić.



(FOTO: ABA liga/Sutjeska/MM)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U REŽIJI JOVIĆA Crveno-beli gubili lopte i preskočili Nikšić i Sutjesku

Izvor: Blic, 23.Nov.2015

U 11. kolu ABA lige, košarkaši Crvene zvezde su posle velike borbe nadigrali Sutjesku u Nikšiću - 70:62 . Ključnu rolu na utakmici imao je Stefan Jović...U krcatoj dvorani SC Nikšić, crveno-beli su ostvarili sve samo ne laku pobedu. Istrošeni od šokantnog poraza u Evroligi, izabranici Dejana...

Nastavak na Blic...

''Delije'' će o ovome pričati unucima? (video)

Izvor: Sportske.net, 24.Nov.2015, 21:21

Zanimljiva najava utakmice sedmog kola Evrolige, između Crvene zvezde Telekom i Real Madrida...Posle nesrećnog poraza u Strazburu u prošlom kolu, duel sa evropskim prvakom Real Madridom imaće još veći značaj za ekipu Dejana Radonjića...Pobedom bi crveno-beli napravili možda i ključni korak...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.