Dačić sa generalnim sekretarom Interpola: MUP Srbije pouzdan partner u borbi protiv organizovanog kriminala

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Maj.2024, 11:53

Dačić sa generalnim sekretarom Interpola: MUP Srbije pouzdan partner u borbi protiv organizovanog kriminala

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić sastao se danas sa generalnim sekretarom Interpola Jirgenom Štokom, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.
Dačić je naglasio da je Ministarstvo unutrašnjih poslova pouzdan partner u borbi protiv organizovanog kriminala i preneo zainteresovanost za produbljivanje saradnje sa Interpolom, koja je u prethodnom periodu bila intenzivna.
Dvojica sagovornika su se saglasila da je Interpol nezaobilazni i nezamenljiv faktor u zajedničkim borbama protiv transnacionalnog organizovanog kriminala i da je neophodno da se postojeće Interpolove baze i alati dodatno unapređuju i razvijaju.
Ministar Dačić je istakao da će MUP Srbije...
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić se sastao sa Štokom

Izvor: Beta Video, 15.Maj.2024

BEOGRAD - U Palati Srbija ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić sastao se sa generalnim sekretarom Interpola Jirgenom Štokom. (pokrivalice) Beta/MUP

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Brnabić s generalnim sekretaromom Interpola o zajedničkoj borbi protiv organizovanog kriminala

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Maj.2024

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić sastala se danas sa generalnim sekretarom međunarodne organizacije kriminalističke policije Interpol Jirgenom Štokom i istakla da Srbija i srpsko Ministarstvo unutrašnjih poslova pridaju poseban značaj međunarodnoj saradnji sa Interpolom, posebno u zajedničkoj...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.