Izvor: Danas, 15.Maj.2024, 11:46

Dačić: MUP je pouzdan partner Interpola

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić razgovarao je danas sa generalnim sekretarom Interpola Jirgenom Štokom, koji je predočio da je Srbija u ovoj međunarodnoj policijskoj organizaciji prepoznata kao lider u saradnji i dobar primer po svim elementima rada Interpola, saopšteno je resornog ministarstva.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Dačić sa generalnim sekretarom Interpola: MUP Srbije pouzdan partner u borbi protiv organizovanog kriminala

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Maj.2024

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić sastao se danas sa generalnim sekretarom Interpola Jirgenom Štokom, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova...Dačić je naglasio da je Ministarstvo unutrašnjih poslova pouzdan partner u borbi protiv organizovanog kriminala...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.