Zbog više tona narkotika bivši napadač Juvea Padovano u zatvoru do 2020.

Izvor: Blic, 13.Dec.2011, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog više tona narkotika bivši napadač Juvea Padovano u zatvoru do 2020.

Bivši napadač Juventusa i italijanske reprezentacije Mikele Padovano osuđen je na osam godina i osam meseci zatvora zbog učešća u lancu prodaje narkotika.

Tužilaštvo je za ovog 45-godišnjeg Italijana tražilo kaznu od 24 godine robije, ali je sud ipak doneo daleko blažu presudu.

Padovano je uhapšen 10. maja 2006. zajedno sa prijateljem iz detinjstva Lukom Mozoleom i to u sklopu policijske istrage o transportu više tona hašiša iz Španije u kamionima sa južnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << voćem.

Mikele Padovano je 41 put igrao za Juventus u periodu od 1995. do 1997. godine, osvojivši pritom titulu u Seriji A i Interkontinentalni kup. Tokom 16-godišnje karijere jednom je igrao za državni tim, a branio je boje Astija, Kozence, Pize, Napolija, Đenove, Ređiane, Đenove, Juventusa, Krista Palaca, Meca i Komoa.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.