Volfzburg dogovorio još jedan veliki posao - potrošeno pola novca od Drakslera

Izvor: MozzartSport.com, 03.Jan.2017, 22:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Volfzburg dogovorio još jedan veliki posao - potrošeno pola novca od Drakslera

Vukovi polako troše zarađeno...

Dugo najavljivani transfer Julijana Drakslera danas je konačno ozvaničen, novac (40.000.000 evra) je legao na račun Vukova, a oni nemaju nameru da ga skladište i štede. Jer po starim dobrim biznis pravilima pare moraju uvek da se okreću. Očigledno da po tim principima funkcionišu i čelnici Volfzburga...

Poznato je da je bogati nemački klub reagovao još kad se samo govorkalo o mogućem odlasku Drakslera (stigao mlađani >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Rajhedli bazur iz Ajaksa za 12.000.000), ali to je više investicija za budućnost. Mnogo ozbiljniju zamena za igrača takvog kalibra predstavljao bi Pol-Žorž Ntep. Otkud? E pa Bild je večeras plasirao priču o dolasku upravo tog momka.

TRANSFERI UŽIVO (3. januar): Kinezi vode i Papua Gomeza?!

Gabijadiniju na stolu 17.000.000, Marselj pojačao ponudu za Pajea


Ntep nije toliko poznat van francuske Lige 1, gde je proveo čitavu svoju karijeru, međutim, radi se o veoma kvalitetnom krilnom napadaču kome su 24 godine, a ugovor na isteku. Prema informacijama najtiražnijeg evropskog tabloida ne radi se samo o prostom interesovanju Volfzburga, već o poslu koji je pri kraju. Bild naime piše da je Ntep već dogovorio lične uslove sa novim klubom, što nijedna strana još nije potvrdila, ali podvlači da bi transfer trebalo da iznosi između 4.000.000 i 6.000.000 evra.

Na ovakvo formiranje cene. logično, u najvećoj meri uticala je činjenica da Ntepu u junu ističe ugovor sa trenutnim poslodavcima iz Rena, te da bi taj klub želeo da izvuče bar onoliko novca koliko je 2014. platio za ovog momka Okseru - 5.000.000 evra. 

Pol Žorž Ntep najbolje se snalazi na levom krilu. Ove sezone imao je učinak od dva gola i pet asistencija na 15 utakmica. Za reprezentaciju Francuske upisao je dva nastupa. Njegova tržišna cena kreće se između 15 i 20 miliona evra...

Pored Bazura Vukovi su od početka prelaznog roka doveli i malo poznatog napadača iz Nigerije Viktora Osimhena za 3.500.000. Tek sa dolaskom Ntepa potrošiće polovinu novca koju su dobili za Julijana Drakslera.

(foto: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.