Beer batter - pivski poh! Recept koji je oduševio ljude!

Izvor: Svet plus, 23.Maj.2024, 10:47

Beer batter - pivski poh! Recept koji je oduševio ljude!

Ovaj recept za pivski poh je brz i jednostavan, posebno ako već imate pivo kod kuće. Sve sastojke možete pronaći u vašoj kuhinji, nije potreban nikakakav poseban sastojak! Ovaj poh je odličan za duboko prženje bele ribe.
Ovaj recept za pivski poh (Beer batter )  je ključ za prženu belu ribu koja je hrskava i zlatno smeđa spolja, ali nežna iznutra. Takođe ga možete koristiti da savršeno ispržite povrće, belo meso i još mnogo toga.
Šta je pivski poh?
Pivski poh je nadev za duboko prženje koji se pravi dodavanjem piva smeši od začinjenog brašna i (ponekad) jaja. Pivo dodaje ukus, pomaže da se postigne prelepa...

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.