Marija Šerifović uputila javni apel majci Verici

Izvor: Svet plus, 23.Maj.2024, 10:36

Marija Šerifović uputila javni apel majci Verici

Marija Šerifović uputila je javni apel svojoj mami Verici u vezi sa odnosom prema svom sinu, izazivajući raspravu o granicama u porodičnim odnosima. Saznajte više o ovom emotivnom apelu i podijelite svoje mišljenje!
Marija Šerifović, poznata pevačica, u decembru je postala mama slatkog dečaka Maria. Oduševljeno je govorila o majčinstvu i kako se odlično snalazi sa svojim novim ulogama. Međutim, nedavno je istakla da se suočava sa jednim izazovom – odvajanjem od svog sina kada je u pitanju njena mama, Verica.
"Od kada je Maria došao na svet, osećam se ispunjeno i srećno, ali moram priznati da imam neke nesuglasice sa svojom mamom Vericom," izjavila je Marija pred medijima. "Ona je...

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.