Kancelarija za KiM: Đaci iz Zubinog Potoka na letovanju u Sutomoru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Maj.2024, 10:37

Kancelarija za KiM: Đaci iz Zubinog Potoka na letovanju u Sutomoru

Učenici iz opštine Zubin Potok, njih 45, trenutno letuje u Sutomoru, gde su za njih obezbeđene razne aktivnosti poput škola plivanja, izleta i različitih edukacija i zabavnih sadržaja.
Letovanje je organizovala Kancelarija za Kosovo i Metohiju uz pomoć Humanitarne organizacije "Srpska solidarnost" iz Beograda i NVU Pravoslavnog bratstva "Vitezovi SV. Jovana Vladimira" iz Bara.
Deca uzrasta od III. do VI. razreda iz Osnovne škole "Blagoje Radić" iz sela Zupče i OŠ "Jovan Cvijić" Zubin Potok i iz izdvojenih odeljenja sela Dren, Crepulja i Velji Breg boravi na letovanju od 20. do 27. maja, objavljeno je na sajtu Kancelarije.
Pomoćnica direktora Kancelarije za KiM Svetlana Miladinov, koja...
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.