Izvor: Luftika.rs, 23.Maj.2024, 10:44

Javio se Novosađanin za kojiim je u Grčkoj upaljen “Silver alert”

Ivan Štrba, Novosađanin za kojiim je u Grčkoj upaljen “Silver alert”, oglasio se sa Svete Gore i rekao je da je i dalje tamo.
Štrba koji se prema pisanju grčkog portala “Prototema” vodio kao nestao od 13. maja, javio se srpskim medijima koji su ga pozvali na njegov broj telefona.
– Da, na Svetoj Gori sam – odgovorio je kratko Ivan, dok se signal gubio, a u pozadini su se mogli čuti glasovi i buka, piše “Kurir”.
Podsetimo, Štrba (39) se nalazio kao gost na Svetoj Gori, odakle je otišao 13. maja. Od tog dana, prema pisanju portala “Prototema”, nestao je bez traga. Tog dana mu je istekla i boravišna viza za Svetu Goru. U saopštenju grčkog “Lajflajna”, sajta koji se bavi nestalim osobama, navodi...
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.