Veštačka inteligencija u službi malih i srednjih preduzeća (AUDIO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Maj.2024, 10:45

Veštačka inteligencija u službi malih i srednjih preduzeća (AUDIO)

Domaći privrednici od pre nekoliko dana mogu da koriste novu platformu za unapređenje poslovanja - portal čiji je cilj povezivanje tradicionalnih malih i srednjih preduzeća sa 15 prijavljenih kompanija koje implementiraju programe veštačke inteligencije. Portal je kreiran u okviru Centra za digitalnu transformaciju Privredne komore Srbije.
Novi digitalni servis Privredne komore kreiran je kroz saradnju sa organizacijom za promociju veštačke inteligencije AI Singapurom i Globalnim partnerstvom za veštačku inteligenciju (GPAI), kazao je direktor Centra za digitalnu transformaciju Predrag Nikolić. Dodao je da je inicijalni interes bio da konvencionalnu tehnologiju spuste među tradicionalna mala i srednja preduzeća....

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.