Uživo: Partizan vodi protiv Voždovca, i dalje ori se uprava napolje - 1:0!

Izvor: Blic, 21.Feb.2015, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Partizan vodi protiv Voždovca, i dalje ori se "uprava napolje" - 1:0!

Fudbaleri Partizana posle zimske pauze igra u 16. kolu Jelen Superlige protiv Voždovca u Humskoj, a da li će crno-beli dobro otvoriti polusezonu, pratite uživo na Blicsport.rs!

Trener Partizana Marko Nikolić je supendovan, a pomoćni strateg Zvonko Varga odlučio se da od prvog minuta izađe u sastavu: Lukač, Bandalovski, Ćirković, Ilić Branko, Brašanac, Volkov, Ninković, Kojić, Babović, Drinčić, Živković Andrija.

Voždovac se vicešampionu suprotstavio >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sa timom: Supić, Zlatković, Kitanovski, Pavlović Miloš, Nikolić, Stojković, Jokić, Škerjanc, Lovrečič, Odita, Karaklajić.

Na stadionu Partizana prisustvuje nešto više od 3000 gledalaca, a sa tribina se ori "uprava napolje". U uvodnih pet minuta igralo se na sredini terena, a jedini nalet imao je Partizan sa levog boka kada Ninković nije uspeo da uputi centaršut na pravi način.

Prvi korner za Partizan došao je u desetom minutu, a posle "šetnje" lopte po šesnaestercu, Pavlović je uspeo da otkloni opasnost. Osećala se praznina u napadu zbog odlaska Lazovića i Škuletića, pa su crno-beli pokušavali sa ubacivanjima, pretežno sa leve strane, ali je prvu pravu priliku domaćin pretvorio u gol.

Lopta je došla u 14. minutu sa desne strane kada je Babović prebacio loptu do Kojića koji je glavom prosledio na sedam metara od gola Voždovca gde se našao Ninković koji je oklevao, pronašao prostor i onda uputio udarac koji je završio u desnom donjem uglu i iza leđa Supića.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BRZINSKI: Ninković doveo Partizan u vođstvo (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 21.Feb.2015

Nisu se fudbaleri Partizana dugo mučili da postignu prvi gol u prolećnom delu šampionata, iako su ostali bez dva najbolja strelca. U utakmici 16. kola Jelen Super lige Partizan je u 14. minutu poveo protiv Voždovca. Babović je ubacio loptu, Kojić ju je glavom prosledio do Ninkovića, a popularnom...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.