Uživo: Klizanje Živka Živkovića i kiks odbrane, jubilej Ilića, Steaua - Partizan 1:1!

Izvor: Blic, 29.Jul.2015, 22:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Klizanje Živka Živkovića i kiks odbrane, jubilej Ilića, Steaua - Partizan 1:1!

Fudbaleri Partizana gostuju Steaui od 20.30 u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a taj duel možete pratiti uz Blicsport.rs blog uživo. Posle prvog poluvremena nije bilo golova.

Au, kakvu šansu je Darko Brašanac promašio u 90. minutu - našao se potpuno sam na ivici peterca odakle je loptu prebacio preko prečke i propustio da dotuče Steauu.

Zakuvalo se u samom finišu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << jer je i Hamrun imao odličnu priliku, snažno je šutirao, ali je Živković nogom sačuvao svoju mrežu!

Odmah nakon izjednačenja, vlasnik Steaue Điđi Bekali je ljubio krst, ali bez burne proslave.

Poslednjih sedam minuta na terenu će umesto Stefana Babovića provesti Saša Ilić, kome je ovo 100. nastup za Partizan u evropskim utakmica, a ukupno 120. uz 25 golova.

Devet minuta delilo je crno-bele od trijumfa u Bukureštu, ali je Steaua bez prave igre i šansi došla do izjednačenja.

Hamrun je izveo prekid sa desne strane, golman Živko Živković se okliznuo prilikom istrčavanja, odbrana je loše reagoavala i potpuno zaboravila na štopera Varelu kome nije bilo teško da glavom zatrese mrežu za 1:1.

Vodeći gol Partizana u Bukureštu burno su znali da proslave u loži čelnici crno-belih, među kojima su bili predsednik Zoran Popović i član upravnog odbora Dragan Bjelogrlić, koji je prednjačio.

Trener Partizana Zoran Milinković je drugu izmenu izvršio 20 minuta pre kraja i umesto Abubakara Oumarua ušao je Nikola Ninković.

Bio je Oumaru u dobrom prodoru, umakao je čuvaru i Varela ga je oborio na nekih 20 metara, zbog čega je dobio žuti karton, a iz slobodnjaka iskosa sa leve strane probao je Jevtović, prebacio živi zid, ali je Kožokaru bio na pravom mestu da uhvati loptu.

Mirniji period igre prekinuo je Partizan i to golom na isteku sat vremena igre!

Andrija Živković je odložio loptu za Miroslava Vulićevića koji ju je iskosa sa desne strane iz prve zakucao u dalji ugao za 0:1 i veliku radost crno-belih!

Malo je nedostajalo da Živković doturi loptu do Oumarua, ispred koga je intervenisao jedan od defanzivaca Steaue koja je krenula u kontru, a koju je oštrim faulom nad Tadeom sprečio Fabrisio i dobio žuti karton.

Opasnija je Steaua u drugom poluvremenu, ima više od igre, pa je Hamrun raspalio po lopti sa oko 25 metara, a Živko Živković je odličnom intervencijom izvukao loptu ispod prečke.

Najbolju priliku Steaua je imala u 47. minutu nakon solo akcije Pope koji je driblinzma "izbacio" Petrovića i Jevtovića na desnoj strani, ali je levom nogom šutirao visoko preko prečke.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.