Brašanac: Svi bismo prihvatili 1:1 pre meča, premišljao sam se u šansi za gol

Izvor: Blic, 29.Jul.2015, 23:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brašanac: Svi bismo prihvatili 1:1 pre meča, premišljao sam se u šansi za gol

Neumorni vezista Partizana Darko Brašanac imao je odličnu šansu u samom finišu prvog meča trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona na gostovanju Steaui (1:1).

"Da nam je neko ponudio ovaj rezultat, svi bismo prohvatili. Ipak, utakmica se tako odvijala da smo mogli više. Moramo da analiziramo da vidimo kako je pao gol, šta s dogodilo kod prekida, kao i akciju koja je tome prethodila. Imao sam >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << šansu da pobedimo i zato mi je mnogo žao. Prvo sam hteo glavom da uradim loptu, a onda sam procenio da se mnogo spustiula. Najgore je to kad se premišljate i loše sam na kraju zahvatio loptu. Imamo dobar rezultat, gol u gostima u evropskim utakmicama znači mnogo i očekujem da to iskoristimo", poručio je Brašanac.

Crno-beli su prikazali odličnu partiju pred praznim tribinama u Bukureštu i imaju šansu da se u revanšu sledeće srede u Beogradu domognu plej-ofa za Ligu šampiona.

"Nadam se da će biti kao protiv Gruzina, da dam gol u revanšiu. Očekujem da 'grobari' sad napune stadion, jer nas jedna utakmica deli od učešća u grupama u Evropi. Očekujem povoljan rezultat", dodao je Brašanac.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.