Uživo: Klizanje Živka Živkovića i kiks odbrane, Steaua - Partizan 1:1!

Izvor: Blic, 29.Jul.2015, 22:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Klizanje Živka Živkovića i kiks odbrane, Steaua - Partizan 1:1!

Fudbaleri Partizana gostuju Steaui od 20.30 u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a taj duel možete pratiti uz Blicsport.rs blog uživo. Posle prvog poluvremena nije bilo golova.

Vodeći gol Partizana u Bukureštu burno su znali da proslave u loži čelnici crno-belih, među kojima su bili predsednik Zoran Popović i član upravnog odbora Dragan Bjelogrlić, koji je prednjačio.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Trener Partizana Zoran Milinković je drugu izmenu izvršio 20 minuta pre kraja i umesto Abubakara Oumarua ušao je Nikola Ninković.

Bio je Oumaru u dobrom prodoru, umakao je čuvaru i Varela ga je oborio na nekih 20 metara, zbog čega je dobio žuti karton, a iz slobodnjaka iskosa sa leve strane probao je Jevtović, prebacio živi zid, ali je Kožokaru bio na pravom mestu da uhvati loptu.

Mirniji period igre prekinuo je Partizan i to golom na isteku sat vremena igre!

Andrija Živković je odložio loptu za Miroslava Vulićevića koji ju je iskosa sa desne strane iz prve zakucao u dalji ugao za 0:1 i veliku radost crno-belih!

Malo je nedostajalo da Živković doturi loptu do Oumarua, ispred koga je intervenisao jedan od defanzivaca Steaue koja je krenula u kontru, a koju je oštrim faulom nad Tadeom sprečio Fabrisio i dobio žuti karton.

Opasnija je Steaua u drugom poluvremenu, ima više od igre, pa je Hamrun raspalio po lopti sa oko 25 metara, a Živko Živković je odličnom intervencijom izvukao loptu ispod prečke.

Najbolju priliku Steaua je imala u 47. minutu nakon solo akcije Pope koji je driblinzma "izbacio" Petrovića i Jevtovića na desnoj strani, ali je levom nogom šutirao visoko preko prečke.

"Tačno sam znao da će ovako biti, tvrda utakmica bez golova, očekivao sam malo povučeniji Partizan koji vreba kontre, ali su otvoreni, egal, ne bi me ni čudilo da odu sa pobedom. I dalje verujem da je Steaua favorit, ali po onome što se na terenu dešava, malo me koleba. Ni povreda Božinova nije poremetila tim, Šaponjić je dobro ušao, bori se, skače, gradi lopte, nema promena u igri", rekao je Novak Martinović u pauzi između dva poluvremena.

Mreže su mirovale u prvom poluvremenu, ali je Partizan bio bliži golu. Zapretili su crno-beli Steaui dva puta u dva minuta - najpre je Andrija Živković snažnim udarcem sa oko 25 metara naterao Kožokarua na odlično odbrani, a zatim je i Jevtović dobro pokušao glavom posle kornera, ali je golman rumunskog tima još jednom sjajno intervenisao.

Peh je povreda Valerija Božinova, koji je u 17. minutu napustio igru, ali ga je zamenio Ivan Šaponjić, što nije poremetilo igru srpskog šampiona.

U samom finišu prvog poluvremena Andrija Živković je dobro promešao odbranu domaćina i sa desnog krila ušao u sredinu odakle je pronašao Šaponjića, kome je usled nešto lošijeg prijema pobegla lopta, pa je izostao završni udarac.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uživo: Klizanje Živka Živkovića i kiks odbrane, jubilej Ilića, Steaua - Partizan 1:1!

Izvor: Blic, 29.Jul.2015

Fudbaleri Partizana gostuju Steaui od 20.30 u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a taj duel možete pratiti uz Blicsport.rs blog uživo. Posle prvog poluvremena nije bilo golova...Au, kakvu šansu je Darko Brašanac promašio u 90. minutu - našao se potpuno sam na ivici peterca...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.