Kao Džerard - Živka Živkovića skupo koštalo proklizavanje! (video)

Izvor: Sportske.net, 29.Jul.2015, 22:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kao Džerard - Živka Živkovića skupo koštalo proklizavanje! (video)

Golman Partizana Živko Živković zasugurno će dobro upamtiti gostovanje na stadionu "Nacionalna Arena" u Bukureštu pošto ga je proklizavanje u petercu skupo koštalo.

Fudbaleri Partizana vraćaju se iz Bukurešta sa rezultatom koji im daje nadu da mogu do plasmana u plej-of fazu kvalifikacija za Ligu šampiona ali nema sumnje da će žaliti što nisu ostvarili trijumf.

Crno-beli su golom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Miroslava Vulićevića u 62. minutu stekli prednost ali su je "proćerdali" deset minuta pre poslednjeg sudijskog zvižduka i to na prilično jeftin način.

Najpre je rezervista Nikola Ninković napravio neinteligentan prekršaj u opasnoj zoni u situaciji kada protivnik nije bio u poziciji da ugrozi gol Živka Živkovića.

Kao i mnogo puta do sada ispostavilo se da jedan nepromišljen potez skupo staje tim koji ga načini pa je Steaua upravo iz tog prekida stigla do izjednačenja.

Gol za rumunskog šampiona postigao je kapiten Fernando Varela i to glavom iz neposredne blizine. Morao je u toj situaciji da interveniše Živko Živković i verovatno bi uspeo da se nije dogodilo nešto nepredviđeno.

Golmana Partizana stigla je ista kob kao i Stivena Džerarda pa je obično proklizavanje učinilo da Živković sa zemlje isprati kako Varela lagano ubacuje loptu u nebranjenu mrežu.

Ne zaboravimo da se Živković u 91. minutu iskupio za peh koji mu se dogodio pošto je odbranio zicer i sprečio Steauu da nezasluženo slavi.

Стеауа - Партизан 1:1 81' Варела

Posted by Јелен Супер Лига on Среда 29. јул 2015.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Za ovom šansom žale Brašanac i crno-beli! (video)

Izvor: Sportske.net, 29.Jul.2015

Mladi reprezentativac Srbije Darko Brašanac lako je mogao da donese trijumf Partizanu u Bukureštu ali je pri rezultatu 1:1 promašio zicer u 90. minutu susreta...Šampion Srbije odigrao je nerešeno 1:1 na gostovanju Steaui u okviru trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona čime je ostao u trci...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.