Za ovom šansom žale Brašanac i crno-beli! (video)

Izvor: Sportske.net, 29.Jul.2015, 23:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za ovom šansom žale Brašanac i crno-beli! (video)

Mladi reprezentativac Srbije Darko Brašanac lako je mogao da donese trijumf Partizanu u Bukureštu ali je pri rezultatu 1:1 promašio zicer u 90. minutu susreta.

Šampion Srbije odigrao je nerešeno 1:1 na gostovanju Steaui u okviru trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona čime je ostao u trci za plasman u dalji tok takmičenja.

Crno-beli su od 62. minuta imali gol prednosti zahvaljujući >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sjajnom udarcu Miroslava Vulićevića ali su deset minuta pre kraja ispustili prednost.

Poslednji minut regularnog toka susreta doneo je još jednu sjajnu priliku za goste iz Beograda kojom bi, može biti, bilo rešeno i pitanje pobednika dvomeča da je bila realizovana.

Darko Brašanac sjajno je ispratio akciju i uključio se iz drugog plana ali je u odlučujućem trenutku loše zahvatio loptu i prebacio je preko prečke u momentu kada je mogao da bira u koji ugao gola da je smesti.

Ostalo je na kraju 1:1 a nema sumnje da će sve do revanša u Beogradu mladi vezni fudbaler razmišljati o onome što je mogao da učini a ipak nije.

Стопостотна прилика за Брашанца у 90. минуту!

Posted by Јелен Супер Лига on Среда 29. јул 2015.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Brašanac: Svi bismo prihvatili 1:1 pre meča, premišljao sam se u šansi za gol

Izvor: Blic, 29.Jul.2015

Neumorni vezista Partizana Darko Brašanac imao je odličnu šansu u samom finišu prvog meča trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona na gostovanju Steaui (1:1)..."Da nam je neko ponudio ovaj rezultat, svi bismo prohvatili. Ipak, utakmica se tako odvijala da smo mogli više. Moramo da analiziramo...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.