Šta je bilo?

Izvor: Glas javnosti, 19.Jan.2010, 07:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta je bilo?

Kakvo kašnjenje, kakve kazne? O čemu vi pričate, pitao se najbolji fudbaler Partizana Almami Moreira. Začuđeno je juče u "Zemunelu" slušao pitanja o svom kašnjenju na početak priprema i eventualne sankcije zbog naknadnog pojavljivanja. Portugalac tvrdi da su za njegov produženi odmor znali i trener Goran Stevanović i bivši direktor Ivan Tomić, čiji je odlazak sa funkcije nazvao velikim gubitkom za klub.

Za istu platu?

Rukovodstvo Partizana najavilo je posle >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << Izborne skupštine u decembru da će pribeći oštrim merama štednje, što podrazumeva raskidanje ugovora sa igračima koji nisu u prvom planu, ali i reviziju onih ugovora koji su, za srpske uslove, neprimereno veliki. Kako Moreira, prema nezvaničnim informacijama, zarađuje oko 400.000 evra godišnje, logično se nametnulo pitanje da li će baš od njegovog slučaja započeti proces kresanja plata.

- Sa mnom niko ništa nije pričao o tome, pa zbog toga neću da odgovaram na pitanja "šta bi bilo kad bi bilo". Imam važeći ugovor, treniram, videćemo šta će se dalje događati - zaključio je Moreira.

- Ne znam ko je i zašto stvorio problem oko mog kašnjenja kada sam se o svemu dogovorio sa ljudima iz kluba. O tome su bili obavešteni direktor Ivan Tomić i trener Goran Stevanović, pa mi nije jasno zašto se pominju kazne kada sam došao u dogovoreno vreme - rekao je Moreira.

Prijateljstvo bivšeg sportskog direktora i momka iz Gvineje Bisao mnoge je motivisalo da poveruju u mogućnost da će odlazak jednog značiti u stvari odlazak obojice iz Humske. Za to je i sam Moreira dao povod kada je nakon meča sa Šahtjorom povezao svoj ostanak u Partizanu sa sudbinom Ivana Tomića, kojem se tih dana ljuljala pozicija.

- Rekao sam da bi moglo da se dogodi da odem i ja, a ne da ću sigurno otići. I pored svega, mislim da je odlazak Ivana Tomića veliki gubitak za Partizan, jer je uvek bio uz nas igrače. Ima ogromne zasluge za četiri osvojena trofeja u prethodne dve sezone. Da li ću ostati u klubu? Za sada sam tu, ali se u fudbalu to nikad ne zna.

Nastavak na Glas javnosti...






Povezane vesti

Moreira: Tomić je nezamenjiv

Izvor: Vesti-online.com, 19.Jan.2010

Fudbaler Partizana Almami Moreira izjavio je da je odlazak sportskog direktora "crno-belih" Ivana Tomića veliki gubitak za beogradski klub, prenosi "Sport"..."I dalje mislim ono što sam rekao pre mesec dana. Odlazak Ivana Tomića je veliki gubitak za Partizan, jer je imao odličan odnos sa igračima...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.