Izvor: RTS, 01.Sep.2020, 18:12

Španska teniserka boluje od Hočkinovog limfoma, Novak joj pružio podršku

Španska teniserka Karla Suares Navaro saopštila je da boluje od Hočkinovog limfoma. Špankinja je na društvenim mrežama objavila tužnu vest i potvrdila da će morati da napravi dugu pauzu.
Suares Navaro je odustala od Ju-Es opena zbog zdravstvenih problema, a pre nekoliko dana su joj doktori otkrili dijagnozu.

"U pitanju je Hočkinov limfom. Šest meseci moram da idem na hemoterapiju. Dobro sam, smirena i spremna da se suočim sa svime >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << što dolazi", objavila je Karla na društvenim mrežama.
"Strpljenje i vera u sebe su me vodili tokom karijere. Nije najlakši rival za suočiti se, biće potrebno da dam sve od sebe."
Brojni ljudi iz sveta tenisa i sporta momentalno su joj pružili podršku, među njima i najbolji igrač sveta Novak Đoković.
"Karla, ti si veliki borac i nemam sumnje da ćeš prebroditi ovo. Ostani pozitivna i vrati se brzo. Mnogo sreće!", poručio joj je Novak.
Karla Suares Navaro ima 31 godinu, profesionalno se tenisom bavi od 2003. i do sada je osvojila dve VTA titule.
Najbolji plasman joj je šesto mesto, a na tri od četiri grend slema je dolazila do četvrtfinala.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novak pružio podršku teško bolesnoj koleginici

Izvor: B92, 01.Sep.2020

Španska teniserka Karla Suares Navaro objavila je da boluje od Hodžkinove bolesti, malignog oboljenja...Nju sada očekuje šest meseci borbe i hemioterapije, ali ona je poručila da nema nameru da se preda...Podršku joj je pružio i srpski as Novak Đoković..."Karla, ti si takav borac i ne sumnjam...

Nastavak na B92...

Teniserka Karla Suarez Navaro objavila da boluje od raka

Izvor: Beta, 01.Sep.2020

Španska teniserka Karla Suares Navaro objavila je danas da joj je dijagnostikovan Hočkinov limfom i da je očekuje šest meseci hemoterapije."Moraću odmah da reagujem, a hemoterapije će trajati narednih šest meseci", rekla je nekada šesta teniserka sveta.Ova 32-godišnja teniserka se profesionalno...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.