Predsednik Torina: Maksimović je jedan od najboljih igrača, ne ide u Napoli

Izvor: Blic, 18.Avg.2015, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsednik Torina: Maksimović je jedan od najboljih igrača, ne ide u Napoli

Predsednik Torina Urbano Kairo rekao je da je prekasno da naš fudbaler Nikola Maksimović u ovom prelaznom roku napusti taj klub.

"Maksimović je jedan od najboljih igrača koje sam imao u 10-godišnjem mandatu u klubu. Apsolutno ne želimo da ga izgubimo", rekao je Kairo italijanskim medijima.

Napoli je najzainteresovaniji da dovede srpskog reprezentativnog štopera, a poslednja ponuda je navodno bila 15 miliona evra.

Kairo je rekao da je Napoli za Maksimovića >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ponudio 12 miliona evra plus bonuse, ali da je to "neadekvatna ponuda za njega".

"Zaista mi se sviđa Napoli, tako da mi je stvarno žao, ali Maksimović neće preći u taj klub. Prekasno je, čak i luda ponuda neće promeniti stvari", rekao je Kairo.

Maksimović je u Torno došao 2013. iz Crvene zvezde i u međuvremenu postao jedan od najboljih igrača italijanskog kluba.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.