Plavi almanah - Istorija OFK Beograda na jednom mestu (video)

Izvor: Sportske.net, 21.Okt.2016, 13:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Plavi almanah" - Istorija OFK Beograda na jednom mestu (video)

Sjajno delo Miroslava Milovanovića koje je obogatilo biblioteku srpskog fudbala.

OFK Beograd je klub sa dugom istorijom, od svog osnivanja pod imenom Beogradski sport klub (BSK) beležio je sjajne rezultate u jugoslovenskom i srpskom fudbalu, a svakako da je neko morao da se potrudi da sve to ostane negde i zabeleženo.

To je učinio Miroslav Milovanović koji je objavio knjigu pod imenom "Plavi almanah" gde je na 380 strana sabrao sve utakmice OFK Beograda u njegovoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << istoriji, zaključno sa završetkom prethodne sezone.

Tu su sve tabele, utakmice, zanimljivosti, ali i svi igrači koji su prošli kroz ovaj klub, a njih je 1069.

U nastavku pogledajte video kako izgleda "Plavi almanah" koji možete naručiti preko imejl adrese clashbgd@yahoo.com, a cena je 1500 dinara uz ptt troškove.

Svakako je nešto što treba imati u svom domu, posebno ako ste ljubitelj fudbala i romantike.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.