Pitali su Muslina da li bi Le Talek i Leonardo mogli da igraju za Srbiju? Njegov odgovor je bio jasan!

Izvor: Telegraf.rs, 15.Feb.2017, 16:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pitali su Muslina da li bi Le Talek i Leonardo mogli da igraju za Srbiju? Njegov odgovor je bio jasan!

Selektor fudbalera Srbije Slavoljub Muslin smatra da Srbija ima dobrih igrača i da u ovom trenutku nije vreme za eksperimente sa strancima.

On je u razgovoru za Blic istakao da ceni strane fudbalere iz Zvezde i Partizana, ali da ih ne bi zvao u reprezentaciju.

- Le Talek i Leonardo su dobri igrači, ali moj stav se ne menja - nisam za strance. Dok sam ja selektor, za reprezentaciju mogu da igraju samo Srbi ili igrači >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << sa pasošem Srbije, kao i oni rođeni u inostranstvu kojima je bar jedan od roditelja iz Srbije - jasan je Muslin.

Aleksandar Prijović iz poljske Legije se sve više spominje kao kandidat za A tim, ali Muslim tu ima problem.

- U njegovom slučaju postoji problem. On ima upisan jedan meč za mladu reprezentaciju Švajcarske i sada bismo morali da dobijemo odobrenje UEFA da bi mogao da igra za Srbiju. Videćemo... Pratićemo ga svakako -istakao je Muslin za Blic.

Foto: Marko Todorović

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LEONARDO I LE TALEK ZA SRBIJU: Evo šta o tome misli selektor reprezentacije, Slavoljub Muslin (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 15.Feb.2017

Kratko i jasno, to se neće desiti za vreme njegovog mandata..Srpski selektor ima jasan stav, a to je reprezentacija bez stranaca.. U ovom veku se dešavalo da imamo strane trenere, ali ne i da nam igraju stranci kao što je slučaj u Savezima nekih zemalja bivše jugoslavije.. . Najbliži tome su bili...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.