Izvor: HotSport.rs, 16.Apr.2017, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREMIJER LIGA: Firmino spasitelj Liverpula, san o Ligi šampiona i dalje živi! (VIDEO)

Fudbaleri Liverpula slavili su minimalnu pobedu na gostovanju Vest Bromviču i tako nakon 33. kola dospeli do treće pozicije na tabeli.

Čovek odluke bio je Roberto Firmino, koji je u finišu prvog poluvremena, na asistenciju zemljaka Lukaša Leive, postigao jedini gol na utakmici.
Od starta utakmice Liverpul je bio tak koji je imao inicijativu, međutim dugo im je trebalo da tu dominaciju u posedu pretoče u nešto konkretnije. U dva navrata „Redsi“ su >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << zapreliti preko Firmina i Kutinnja, međutim nedostajalo im je više koncentracije u samoj završnici.
Ipak kada je delovalo da će se na poluvreme otići bez pogodaka, Firmino je u poslenjim momentima prvog dela glavom zatresao mrežu domaćina i svom timu omogućio lakši nastavak susreta.

Početkom drugog dela gosti su mogli da zapečate sudbinu Vest Bromviča, ali je dobru priliku propustio Džejms Milner. Ovo je Liverpulu lako moglo da se obije o glavu, pošto je 10 minuta pre kraja Met Filips kolosalnu šansu za izjednačenje, ali je u situaciji jedan na jedan od njega bio uspešniji Minjole.
U samom finišu šansu da duplira rezultat imao je Moreno, koji nije uspeo da iskoristi očajnički izlet golmana domaćih, Fostera u protivnički šesnaeterac i njegov udarac sa sredine terena ka praznoj preži je završio pored gola.
Na kraju Liverpul je zabeležio važnu pobedu, koja im ostavlja realne šanse da do kraja šampionata izbore plasman u Ligu šampiona.
The post PREMIJER LIGA: Firmino spasitelj Liverpula, san o Ligi šampiona i dalje živi! (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.