Navijači Milana na nogama, Leonardo otpočeo pregovore! (foto)

Izvor: Sportske.net, 30.Jul.2018, 23:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijači Milana na nogama, Leonardo otpočeo pregovore! (foto)

Sportski direktor "Rosonera" bi već večeras mogao da obezbedi veliko pojačanje.

Brazilac Leonardo Arauho je novi sportski direktor Milana.

Bivši igrač ovog kluba je na ovu funkciju postavljen od strane novih vlasnika, Eliot fonda, a uskoro bi mogao da dogovori i veliko pojačanje za ekipu sa "San Sira".

Naime, preneli smo danas da je Juve dao zeleno svetlo povodom transfera Gonzala Iguaina u redove Milana.

Juve je pristao na ponudu "Rosonera", >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << koji će platiti 20 miliona evra na ime jednogodišnje pozajmice, a onda će po isteku kratkoročne saradnje biti u obavezi da otkupe ugovor bivšeg napadača Reala i Napolija, za 35 miliona evra.

Odluka "Bjankonera" je saopštena "Pipiti" i njegovom bratu Nikolasu Iguainu, a oni su nedavno stigli u prostorije Milana sa Leonardom, gde će biti održani pregovori oko ugovora koji bi Argentinac trebalo da dobije na "San Siru".

Gonzalo Iguain u Torinu zarađuje oko 7,5 miliona evra, jasno je da "Rosoneri" tu platu ne mogu da mu ponude, ostaje da se vidi kakvu su matematiku napravili i da li će se njihova ponuda dopasti braći Iguain.

Ukoliko pristanu na uslove koje će im predstaviti Leonardo, Milan bi u narednih par dana mogao da dobije ogormno pojačanje.

Esclusiva @milannewsit

Leonardo appena arrivato in sede col fratello di Higuain. Si può chiudere! @RMCSportNetwork pic.twitter.com/li8ULOJ5dv

— Antonio Vitiello (@AntoVitiello) 30. јул 2018.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Izgleda da je gotovo, Juve i Milan razmenili igrače! (foto)

Izvor: Sportske.net, 31.Jul.2018, 00:16

Priča koja se pominjala prethodnih dana na pragu realizacije...Preneli smo da je Juve dao zeleno svetlo Gonzalu Iguainu, kao i da se "Pipita" sa svojim bratom i agentom Nikolasom nalazi u Milanu na pregovorima sa sportskim direktorom Leonardom...Argentinci su došli u pratnji dvojice ljudi, za koje...

Nastavak na Sportske.net...

Navijači Juventusa ljuti, ko je bolje prošao u trejdu decenije u Seriji A?

Izvor: Sportske.net, 31.Jul.2018

Stvar još nije zvanična, ali je pitanje sata, klubovi su se dogovorili, Iguain upravo pristao. Posle toga ništa neće biti isto, a čini se da je Milan veliki dobitnik čitavog posla. Koji su Juventusovi razlozi?..Još nije zvanično, ali klubovi su se dogovorili...Sada se posle noćašnjeg maratona...

Nastavak na Sportske.net...

Rimljani nisu završili sa kupovinom, "pazare" u Milanu!

Izvor: Sportske.net, 31.Jul.2018

Monći pikirao zemljaka...Milan je danas na pragu velikog transfera u kojem će Gonzalo Iguain i Matija Kaldara postati novi članovi "Rosonera", dok će Leonardo Bonući nazad u Juventus...Pored defanzivca, San Siro bi mogao da napusti i Suso, navodi Sport Mediaset...Sportski direktor Rome Monći veoma...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.