Navijači Juventusa ljuti, ko je bolje prošao u trejdu decenije u Seriji A?

Izvor: Sportske.net, 31.Jul.2018, 11:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijači Juventusa ljuti, ko je bolje prošao u trejdu decenije u Seriji A?

Stvar još nije zvanična, ali je pitanje sata, klubovi su se dogovorili, Iguain upravo pristao. Posle toga ništa neće biti isto, a čini se da je Milan veliki dobitnik čitavog posla. Koji su Juventusovi razlozi?

Još nije zvanično, ali klubovi su se dogovorili.

Sada se posle noćašnjeg maratona čeka konačni pristanak Gonzala Iguaina, pa će veliki trejd Juventusa i Milana biti formalnost. On je prema poslednji informacijama pristao, pa će vrlo brzo sve postati >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << zvanično.

Ono što se zna je da je Juventus prihvatio ponudu "Rosonera", 18 miliona pozajmica, plus 37 za otkup na kraju sezone. Ali, otkup nije obavezan, što je Iguain tražio, kako bi svoju budućnost vezao za Milan, na kraju, dobio je izvesne garancije od Leonarda, a potpisao bi ugovor do 2022. i zadržao platu od 7.5 miliona evra što je najvažnije za Argentinca.

Onda sledi razmena, i to bez novca, posle godinu dana Bonući se vraća u Juventus, Kaldara ide u Milan, došao je posle dve sezone na pozajmici u Atalanti u Juve, u Americi je sa timom, ali bi mogao bez takmičarskog meča da napusti šampiona.

I dok su navijači Milana ushićeni, Juventusovi su razočarani. Ne zbog izvesnog odlaska Iguaina, realno, on posle dolaska Ronalda i insistiranja Alegrija da Mandžukić ostane, nema mesta u timu.

Ne, radi se o tome što Juve vraća Bonućija koji ima 31 godinu i lošu sezonu u Milanu za perspektivnog igrača kakav je Kaldara.

No, u medijima provejava da u Juventusu nikada navijači ne vode prelazni rok, da su Marota, Paratići i Nedved već pokazali da retko greše u procenama i da su se konsultovali sa Alegrijem.

On želi Bonućija, jasno, napad na Ligu šampiona je prioritet. Nema vremena da čeka Kaldaru, Leo će se odmah uklopiti u tim i postati vođa odbrane, kao što je bio i pre odlaska pre godinu dana. Smanjiće značajno platu, njemu je stalo da se vrati.

Ipak, navijači će ga dočekati na nož zbog odlaska prošle sezone, ali će on očekuje se, napisati pismo izvinjenja, a mnogi veruju da će i sama činjenica da je Ronaldo došao sve drugo baciti u zaborav.

Juve će do kraja prelaznog roka prodati Pjacu i Sturara, već je otišao Mandragora, klub će napustiti i Favili, Pjanić ostaje. Ostaje i Aleks Sandro, pa je jasno, da će sa ovim timom, predvođeni najboljim igračem na svetu, i iskusnom poslednjom linijom sve sem novog finala Lige šampiona i duple krune biti smatrano za neuspeh.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Milan i Juve se dogovorili: Iguainu plata sedam miliona

Izvor: Nezavisne Novine, 31.Jul.2018

Juventus je pristao, ostaje da transfer potvrdi Gonzalo Iguain. U Torinu su prihvatili ponudu Milana od 18 miliona evra na ime pozajmice od godinu dana plus 40 miliona evra za otkup na kraju sezone...Sporna je bila plata argentinskom napadaču. Milan je nudio pet, ali nekako je uspio da je podigne na...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.