Nataša Kovačević, simbol hrabrosti: Igrala sam sa legendama koje sam gledala na TV

Izvor: Blic, 27.Jun.2015, 20:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nataša Kovačević, simbol hrabrosti: Igrala sam sa legendama koje sam gledala na TV

"The trojka, tripla, Nataša Kovačević", odjekivalo je halom u Budimpešti. Naša heroina, simbol hrabrosti i borbe, još jednom je dokazala da ništa nije nemoguće.

Za Natašu "Lepota"

Natašu su sačekali i pokloni od KSS i predsednika Dragana Đilasa.

- Dobila sam knjigu "Lepota" igre koja je prazna i koju ja treba da ispunim, kao i dres i sliku, na čemu sam veoma zahvalna - napominje Nataša.

- Izuzetno sam uzbuđena, bila mi je velika >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << čast da budem na terenu sa ovakvim legendama. Hvala FIBA što je organizovala ovakav dogašaj i svima koji su se odazvali - kaže Nataša ne skidajući osmeh sa lica.

Pobednik je bila upravo Nataša, ali ne zbog toga što je odigrala po poluvreme za obe ekipe, "beli" i "plavi" tim.

- Neke od ovih košarkaša sam gledala samo na televiziji, pa mi je bilo nestvarno da se nađem sa njima u istom timu - dodala je Nataša.

Njenim neverovatnim duhom bio je oduševljen i proslavljeni as Dejan Bodiroga, potpredsednik KSS, koji je ostao na klupi.

- Nisam bio na terenu, jer mi je Montero uzeo desetku, pa ne mogu dve "desetke" da budu na terenu. Šalim se... Lep gest za Natašu, koja je to apsolutno zaslužila. Neverovatno je koliko je pozitivna, svaka joj čast, energiju prenosi svima. Drago mi je što sam bio deo ove priče koja je posvećena njoj - naglašava Bodiroga.

Svi su imali želju da se slikaju sa Natašom ili uzmu autogram, kao uspomenu na ovaj prelep događaj u prestonici Mađarske, a Kovačevićeva je rekla i kako jedva čeka da sa tribina bodri finale između naših košarkašica i Francuske, u nedelju od 19 časova.

- Devojke su sjajne, biću jako nervozna tokom finala, moramo da osvojimo zlato. Ako se budu borile kao do sada i igrale kao jedna, nadam se zlatu. Ako ga i ne osvoje, svi smo jako ponosni na njih - ističe Nataša.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.