NIJE ŠALA: Najbolji BOKSER sveta PRETI Lionelu Mesiju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2022, 17:53

NIJE ŠALA: Najbolji BOKSER sveta PRETI Lionelu Mesiju!

Ovo mu neće oprostiti...

Jedan od najboljih fudbalera svih vremrna, Argentinac Lionel Mesi, svojim postupkom naljutio je meksičkog boksera Kanela Alvaresa.

Argentina je pobedila Meksiko sa 2:0 u drugom kolu svetskog prvenstva.

Posle meča u svlačionici Mesi je tokom proslave gazio po dresu i zastavi meksičke reprezentacije i koristi ih umesto krpe da očisti pod.

To se nikako nije dopalo Kanelu Alvaresu, najboljem bokseru na svetu i vlasniku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << šampionskog pojasa u srednjoj kategoriji (tokom karijere bio šampion četiri različite kategorije od srednje do poluteške) i poslao je preteću poruku Lionelu Mesiju.

Објава коју дели Pubity (@pubity)

- Da li ste videli Mesija koji našim dresom i zastavom čisti pod. Bolje mu je da moli Boga da ga ne nađem. Baš kao što ja poštujem Argentinu, on mora da poštuje Meksiko! Ne pričam o državi već o ovom sr**u koje je Mesi napravio - poručio je Saul "Kanelo" Alvares.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.