Marjanović: Nadam se da nisu donele tako glupu odluku

Izvor: Sportski Žurnal, 15.Nov.2011, 15:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marjanović: Nadam se da nisu donele tako glupu odluku

Predsednik RS Srbije Velimir Marjanović zatečen je informacijom da su Željka Nikolić i Jelena Živković odlučile da brane boje Crne Gore.
Nadam se da nisu donele tako glupu odluku. Formalno one ne mogu još da igraju za njih, a igrački imaće jaku konkurenciju, pa ne vidim tu potrebu.
O tome se već duže vreme priča, da li je Savez mogao da spreči njihov odlazak?
Kako ako im neko nudi novac?! Savez tu nije mogao ništa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << da uradi. Sve mogu da priznam, ali da plaćamo nekog da igra za Srbiju nikad! Ako je jedan mešetar uspeo da ih ubedi da odu za novac, onda šta mi tu možemo. Ipak, verujem da će i pored svega kod njih pamet da pobedi.
Da li se javio neko iz RS Crne Gore?
– Imam informaciju od ljudi iz Crne Gore da se one same nude i da ih oni nisu zvali...

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.