MRTAV OZBILJAN RAKITIĆ: Izabrao sam Al Šabab nakon što sam čitao o klupskoj istoriji

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Feb.2024, 16:35

MRTAV OZBILJAN RAKITIĆ: Izabrao sam Al Šabab nakon što sam čitao o klupskoj istoriji

Retko ko mu veruje, a zašto bi?

Doskorašnji fudbaler Sevilje i hrvatski reprezentativac, Ivan Rakitić potpisao je ugovor sa saudijskim Al Šababom.

Svakako je još mogao da igra u Evropi, ali se odlučio za prelazak u klub iz Saudijske Arabije, gde će po sezoni zarađivati 15.000.000 evra.

Na zvaničnoj promociji je istakao kako novac nije imao nikakvu ulogu u njegovom dolasku.

- Izabrao sam Al Šabab nakon što sam čitao o klupskoj istoriji. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Verujem da je vreme za novi i veliki izazov s Al Šababom - rekao je Rakitić, pa dodao:

- Moji omiljeni brojevi su sedam i deset, ali nakon što sam saznao više o Al Šababu i projektu "Vizija Saudijske Arabije 2030" , uzeo sam broj 30. To je simbol moje predanosti da podržim Kraljevinu Saudijske Arabije u ciljevima i aspiracijama za budućnost - rekao je Rakitić.

Znači da svi koji su pomislili da je u Arabiju otišao zbog novca, ne to nije tačno, on želi da podrži Kraljevinu Saudijsku Arabiju u ciljevima da donesu Mundijal, a on bi verovatno igrao i za 450 evra mesečno da su mu ponudili.

Ne znamo da li je juče bio neki dan šale u Saudijskoj Arabiji, ali pretpostvka je da nema nijedne osobe na svetu koja mu je poverovala, da je stigao u Al Šabab zbog istorije. Jer, tim je osvojio čak šest titula prvaka države i ima još poneki trofej, a stigao je iz tima koji sedam Liga UEFA.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.