MRKELA NAJAVIO PROMENE U ZVEZDI: Idu Jirka, Ebesilio i Čaušić

Izvor: Večernje novosti, 04.Jul.2019, 13:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MRKELA NAJAVIO PROMENE U ZVEZDI: Idu Jirka, Ebesilio i Čaušić

Dolasci su mogući samo u slučaju odlazaka na pojedinim mestima, gde bismo mogli da imamo problema. Zadovoljni smo učinjenim u prelaznom roku - rekao je Mrkela Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela najavio je odlaske fudbalera Erika Jirke, Lorenca Ebesilija i Gorana Čaušića, kao i da postoji veliko interesovanje za Milana Pavkova.Jirka ide na pozajmicu u niški Radnički, ali ne i Miloš Vulić na koga se ozbiljno računa u Zvezdi, potvrdio je Mrkela.- Jirka >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << ide u Radnički, a velika verovatnoća da odlazi i Čaušić, ne mogu da otkrivam više. Ima dosta interesovanja i za Pavkova, videćemo u narednim dana šta će se desiti sa usmenim ponudama - rekao je Mrkela na stadionu "Rajko Mitić", gde je danas promovisan španski vezista Hose Alberto Kanjas.PROČITAJTE JOŠ: ZVEZDU SAM SAMO SANjAO: Zvezda posle povratka sa priprema dobila peto pojačanje Mrkela priznaje da je broj od devet stranaca veliki i najavio odlazak i Ebesilija.- U narednom periodu bi trebalo i njegov odlazak da se desi. Vulić je igrač Zvezde i ostaje, dosta očekujemo od njega", kazao je Mrkela i naglasio da je zadovoljan učinjenim u prelaznom roku i dolascima još Brazilca Zandera, Portugalca Tomanea i Radovana Pankova.- Dolasci su mogući samo u slučaju odlazaka na pojedinim mestima, gde bismo mogli da imamo problema.PROČITAJTE JOŠ: TOMANE POTPISAO TROGODIŠNjI UGOVOR SA ZVEZDOM: Došao sam u najveći klub u Srbiji Mrkela se dotakao i spekulacija da je pozvan iz FSS da nasledi Darka Kovačevića na funkciji sportskog direktora.- Nisam pričao o tome. Drago mi je ako se interesuju, izuzetno cenim ljude iz FSS, tamo sam proveo sedam godina. Ipak, svi moji planovi usmereni su ka Zvezdi i kvalifikacijama za LŠ - zaključio je Mrkela.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mrkela: Idu Jirka, Ebesilio i Čaušić, Vulić ostaje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Jul.2019

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela najavio je odlaske fudbalera Erika Jirke, Lorenca Ebesilija i Gorana Čaušića, kao i da postoji veliko interesovanje za Milana Pavkova...Jirka ide na pozajmicu u niški Radnički, ali ne i Miloš Vulić na koga se ozbiljno računa u Zvezdi, potvrdio je Mrkela..."Jirka...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.