MOĆNO: Svi su videli KOREOGRAFIJU na SEVERU za Slovan, a onda su DELIJE DODALE dve jake poruke (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Okt.2020, 19:35

MOĆNO: Svi su videli KOREOGRAFIJU na SEVERU za Slovan, a onda su DELIJE DODALE dve jake poruke (FOTO)

Evropski izazovi...

Crvena zvezda nastavlja takmičenje u grupnoj fazi Lige Evrope.

Zvezda večeras (18.55) igra jedan od najvažnijih mečeva u borbi za evropsko proleće. Na Marakanu stiže Liberec, češka ekipa koja igra vrlo defanzivno i organizovano, pa će šampionu Srbije biti teško da dođe do gola. Kvota na keca je 1,77, na iks 3,50, a na dvojku 4,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Liberec.

Beogradski klub je prvi put >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << domaćin i na stadionu "Rajko Mitić" dočekuje češki Slovan iz Libereca u okviru drugog kola grupe "L".

Zvezda je startovala porazom od Hofenhajma u Nemačkoj (2:0) i prve bodove juri u meču sa Česima koji počinje od 18.55 pred praznim tribinama popularne Marakane zbog borbe sa pandemijom korona virusa.

Za razliku od crveno-belih, Slovan je u prvom kolu savladao belgijski Gent rezultatom 1:0.

Nekoliko sati pre utakmice na društvenim mrežama su se pojavile fotografije sa beogradskog stadiona na kojima se vidi koreografija na severnoj tribini pred meč sa Česima.

Delije, koje zbog mera u borbi sa pandemijom korona virusa ne mogu da prisustvuju meču, potom su naknadno dodale dva snažna "dodatka" i poslale poruku igračima pred meč.

Na transparentima je pisao deo navijačke pesme:

- Svake noći sanjam ja, Marakana prepuna, pevaju ti svi ko poludeli...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.