Kad nema Kataija, pogađa i Gajić - Zvezda vodi u Novom Sadu! (video)

Izvor: Sportske.net, 22.Nov.2020, 19:09

Kad nema Kataija, pogađa i Gajić - Zvezda vodi u Novom Sadu! (video)

Domaći bili bolji rival u prvih nekoliko minuta, ali kako meč odmiče, Zvezdin kvalitet dolazi do izražaja.

Fudbaleri Crvene zvezde poveli su protiv Vojvodine sa 1:0 u 26. minutu derbija 15. kola Linglong Superlige.

Vodeći gol za Beograđane postigao je desni bek Milan Gajić, posle dobre saradnje sa Kangom na desnoj strani. Kanga je odvukao pažnju defanzivaca Vojvodine, Gajiću je ostavljeno previše prostora za udarac, a da sve bude gore za domaće, lopta >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je na putu ka golu zakačila Devetka i prevarila nemoćnog golmana Vukliša.

Inače, početak meča protekao je u znaku Vojvodine koja je imala odličnu priliku preko Čovića već u prvom minutu, ali tada je Milan Borjan odličnom intervencijom sačuvao Zvezdinu mrežu.

Na isteku prvih pola sata, Eraković pravi nesmotren prekršaj na ivici kaznenog prostora Crvene zvezde, žutim kartonom je kažnjen za start nad Bjekovićem, ali Drinčić iz slobodnog udarca nije uspeo da savlada Borjana, lopta je pogodila živi zid i završila je u korneru.

-
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poluvreme - Zvezda vodi, ''Delije'' hvale svog ''Van Bisaku'', ali neke druge nisu poštedeli kritika! (video)

Izvor: Sportske.net, 22.Nov.2020

Završeno prvih 45 minuta u Novom Sadu...Crvena zvezda posle prvog poluvremena vodi protiv Vojvodine na ''Karađorđu'' sa 1:0, iako je sam početak meča nagoveštavao drugačiji razvoj događaja...Već 39. sekundi meča Vojvodina je imala prvu veliku priliku. Stvorila se gužva na ivici Zvezdinog kaznenog...

Nastavak na Sportske.net...

Vojvodini stigle nove pohvale iz Zvezde: ''Izuzetno su borbena ekipa koja gine za svaku loptu''

Izvor: Sportske.net, 23.Nov.2020, 00:54

Trener Dejan Stanković je Vojvodinu nazvao ''drugom ekipom u Srbiji'', a nove pohvale stigle su i od jednog od junaka Zvezdinog večerašnjeg trijumfa...Derbi na ''Karađorđu'' pripao je večeras Crvenoj zvezdi, koja je slavila sa 2:0, a strelac prvog gola za goste bio je desni bek Milan Gajić u 26....

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.