Izvor: Radio 021, 22.Nov.2020, 20:37

Zvezda rutinski protiv Vojvodine u Novom Sadu

Fudbaleri Vojvodine poraženi su od Crvene zvezde, rezultatom 2:0, u 15. kolu Superlige Srbije.

Golovima Gajića u 26. minutu i Bena u 75. sa bele tačke, Zvezda je došla do pobede u Novom Sadu.

Iako je Vojvodina imala početnu šansu i prvu priliku na utakmici, prvih 45 minuta pripalo je gostima iz Beograda. Krunisali su to golom, preko Gajića. Nisu imali sreće Novosađani, pošto je lopta nakon udarca zakačila Devetka i završila u golu Vojvodine.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 <<
Zvezda je nastavila da diktira tempo igre i u drugom poluvremenu. Iako je Voša pokušavala da dođe do svoje prilike i gola, Beograđani nisu davali mnogo prostora domaćima da se razmašu.

Voša je u 72. minutu tražila penal, ali sudija je ostao pri svojoj odluci da nije bilo kontakta u šesnaestercu Zvezde. Već u sledećem napadu arbitar je bio siguran kada je pokazao na belu tačku, nakon što je Đuričin oborio Nikolića. Strelac je bio Ben.

Do kraja meča nije bilo većih uzbuđenja, pa se ispostavilo da se Zvezda prošetala kroz Novi Sad, bez većeg otpora domaćih igrača.

Posle 15 utakmica Zvezda je prva na tabeli, a Vojvodina treća. U narednom kolu Vojvodina gostuje Radničkom u Nišu.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Stanković: Važna tri boda

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Nov.2020

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković zadovoljan je pobjedom svog tima protiv Vojvodine u Novom Sadu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.