Poluvreme - Zvezda vodi, Delije hvale svog Van Bisaku, ali neke druge nisu poštedeli kritika! (video)

Izvor: Sportske.net, 22.Nov.2020, 19:25

Poluvreme - Zvezda vodi, ''Delije'' hvale svog ''Van Bisaku'', ali neke druge nisu poštedeli kritika! (video)

Završeno prvih 45 minuta u Novom Sadu.

Crvena zvezda posle prvog poluvremena vodi protiv Vojvodine na ''Karađorđu'' sa 1:0, iako je sam početak meča nagoveštavao drugačiji razvoj događaja.

Već 39. sekundi meča Vojvodina je imala prvu veliku priliku. Stvorila se gužva na ivici Zvezdinog kaznenog prostora, Mrkaićev pokušaj je izblokiran, onda je Čović odlično šutirao, pod prečku, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ali je Zvezdin kapiten Milan Borjan izvanredno reagovao i sačuvao mrežu.

Pritisak Vojvodine na početku meča potrajao je nekoliko minuta, tri kornera su izveli Novosađani u prva dva minuta, potom i slobodan udarac u visini kaznenog prostora gostiju, iskosa sa leve strane. Drinčić je direktno šutirao u gol, ali Milunović je glavom izbio loptu ispred gol linije.

U 17. minuru dobra akcija Crvene zvezde, Ivanić je uposlio Bena koga je pred kaznenim prostorom zaustavio Devetak i sudija Simović ne samo što je dosudio slobodan udarac, nego je Devetku pokazao i žuti karton. Ben je i izveo slobodan udarac, ali lopta je prohujala iznad prečke.

Ipak, Zvezda je sve više preuzimala kontrolu dešavanja na terenu i rezultat je stigao u 26. minutu meča. Kanga je na desnoj strani poslao loptu Gajiću, potom je Gabonac ''razvukao'' odbranu domaćih utrčavanjem na desnu stranu, što je Zvezdin bek iskoristio da uputi udarac, lopta je na putu ka golu zakačila Devetka i prevarila golmana Vukliša - 0:1.

Vojvodina je mogla da uzvrati četiri minuta kasnije, kada je Eraković neoprezno startovao na Bjekovića na ivici kaznenog prostora, Drinčić je izveo slobodan udarac, ali je pogodio živi zid i iznudio samo novi korner posle kog nije bilo veće opasnosti za Zvezdinu mrežu.

Na drugoj strani, Ivanić je posle greške Bralića na sredini imao priliku u 36. minutu, ali je loptu sa ivice kaznenog prostora poslao tik pored desne stative.

-

-

Milan Gajić je zvezdin Wan Bissaka#fkcz

— Aleksa Dimitrijevic (@Aleksa029) November 22, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Biće analize - Ništa od penala za Vojvodinu, odmah zatim penal za Zvezdu! (video)

Izvor: Sportske.net, 22.Nov.2020

Izgleda da je derbi već rešen....Na ulasku u poslednjih petnaestak minuta meča, Crvena zvezda je povela protiv Vojvodine sa 2:0...Najpre, sporna situacija dogodila se u kaznenom prostoru Crvene zvezde u 71. minutu, kada je Čović pao posle, kako deluje na jednom od snimaka, kontakta sa Erakovićem...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.