Gaskojn se uništio od alkohola, izazvao tuču i završio u bolnici!

Izvor: Telegraf.rs, 28.Dec.2016, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gaskojn se uništio od alkohola, izazvao tuču i završio u bolnici!

Nepopravljivi Pol Gaskojn ponovo je napravio skandal, ovaj put je izazvao tuču i završio u bolnici sa povredama glave.

Nekoliko puta je bio Gaza na ivici smrti zbog alkoholizma, lečenje i odvikavanje u nekoliko navrata nije pomoglo, a sve je počelo u hotelu sa rasističkim uvredama na račun jedne osobe. Posrnuli fudbaler je počeo da maše u jednom trenutku i novčanicama od 20 funti, zatim i da ih baca po ljudima u hotelu, dok nije dobio batine.

Obezbeđenje je reagovalo >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << na brutalan način, a sve detalje je otkrio jedan posetilac hotela, koji je u tom trenutku pokušavao da čita knjigu. Mnogi navijači i fanovi Gaze napali su ga što je sve ispričao i dao materijal britanskim tabloidima.

This may be 1 of the weirdest tweets I've sent:I'm in Ace Hotel trying to read but can't because Paul Gascoigne is behind me causing trouble

— Alvin Carpio (@AlvinCarpio) December 27, 2016

It gets crazier: Gazza has just been kicked down the stairs by a guy whose friend got slapped by him. He really isn't in a good place.

— Alvin Carpio (@AlvinCarpio) December 27, 2016

It's a sad state: He's been spitting, making racist remarks & groping women, all while throwing around £ notes & stating his dad has cancer.

— Alvin Carpio (@AlvinCarpio) December 27, 2016

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Legenda engleskog fudbala rasistički vrijeđao pa dobio batine

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Dec.2016

Nepopravljivi Pol Gaskojn ponovo je napravio skandal, ovaj put je izazvao tuču i završio u bolnici sa povredama glave...Nekoliko puta je bio Gaza na ivici smrti zbog alkoholizma, liječenje i odvikavanje u nekoliko navrata nije pomoglo, a sve je počelo u hotelu sa rasističkim uvredama na račun jedne...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.