Fudbaler Intera u kandžama kapitena Reala - Ramos izvređao bivšeg klupskog druga (video)

Izvor: Sportske.net, 05.Nov.2020, 16:28

Fudbaler Intera u kandžama kapitena Reala - Ramos izvređao bivšeg klupskog druga (video)

Marokanac nije ni slutio šta će ga dočekati pri povratku na Santjaog Bernabeu.

Kapiten Real Madrida Serhio Ramos žustro je reagovao u meču protiv Intera posle pada u šesnaestercu doskorašnjeg saigrača Akrafa Hakimija.

Sukob je nastao nakon pada marokanskog fudbalera u nameri da iznudi penal, što je isfrustriralo Ramosa, koji je na ovom meču stigao do jubilarnog 100. gola u dresu Reala.

Hakimi je još bio na kolenima kada mu je iza leđa prišao Ramos >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << izgovorivši bujicu neprimerenih reči na račun novog fudbalera Intera.

Ramos je najpre nazvao Hakimija "ku*vinim sinom" kada ga je pozvao da što pre ustane, a zatim mu je poručio da prestane da vrišti kao pacov.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.