Dialo kao Supermen preskočio Šeka i osvojio zakucavanja VIDEO

Izvor: B92, 17.Feb.2019, 05:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dialo kao Supermen preskočio Šeka i osvojio zakucavanja VIDEO

Košarkaš Oklahoma Siti Tandera Hamidu Dialo pobednik je ovogodišnjeg takmičenja u zakucavanju na NBA Ol-staru u Šarlotu.

Dialo je zasluženo osvojio takmičenje u zakucavanju i zadivio brojnu publiku u Šarlotu.

Momak iz Kvinsa je uspeo da izvede najbolje zakucavanje večeri u prvoj rundi, kada je u dresu Supermena preskočio Šakila O'Nila, te zakucao loptu i ostao da visi sa laktom na obruču.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
To zakucavanje mu je bilo jedino sa 50 poena za njega, a dva je imao Denis Smit. Plejmejker Njujorka je bio u finalu sa Dialoom, ali nije uspeo da izvede neka od zakucavanja koja je planirao, pa je titula otišla u Oklahomu.

Prethodno je drugog dana Ol-star Džejson Tejtum osvojio titulu na skils čelendžu, dok je Džo Heris bio najbolji na šutiranju trojki.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dijalo pomešao Kartera i Šeka za trofej u zakucavanjima

Izvor: RTS, 17.Feb.2019

Košarkaš Oklahome Hamidu Dijalo osvojio je trofej u takmičenju u zakucavanjima na NBA "Ol-staru". Dijalo je u finalu bio bolji od Denisa Smita Juniora. . Uprkos odličnim učesnicima i vrsnim atletama, ovogodišnje takmičenje...

Nastavak na RTS...

Takmičenje u zakucavanju: Supermen preko Šeka, Kolins zakinut za originalnost (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 17.Feb.2019

Latini bi rekli da se o ukusima ne raspravlja, ali Ameri ukuse ocenjuju, pa je tako Hamidu Dijalo pobednik takimičenja u zakucavanju na 68. Ol staru u Šarlotu. Luda zabava u Skills Challenge-u, falili samo Hrvat i Bosanac (VIDEO) Košarkaš Oklahome je do trijumfa došao pošto je izveo, nema spora,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.