Ministri u Vladi Srbije čestitali Vaskrs

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Maj.2024, 16:08

Ministri u Vladi Srbije čestitali Vaskrs

Ministri u Vladi Srbije uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i svim vernicima koji Vaskrs slave po Julijanskom kalendaru.
Ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović navela je u čestitki da ovaj veliki hrišćanski praznik simbolizuje zajedništvo, ljubav, nadu i mir.
"Uz uzajamno poštovanje i solidarnost to su putokazi koje treba da sledimo svakoga dana. Želim vam da predstojeći Uskrs proslavite u sreći, radosti i zdravlju okruženi najdražima i najmilijima", poručila je Đukić Dejanović.
Čestitku povodom Vaskrsa uputio je i ministar za brigu o selu i predsednik PUPS- Partije ujedinjenih penzionera, poljoprivrednika i proletera Srbije - Solidarnost...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.