Dušan Radić ponovo pobednik na 34. Svetskom prvenstvu u tucanju farbanim uskršnjim jajima u Mokrinu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Maj.2024, 16:06

Dušan Radić ponovo pobednik na 34. Svetskom prvenstvu u tucanju farbanim uskršnjim jajima u Mokrinu

Pobednik 34. Svetskog prvenstva u tucanju farbanim uskršnjim jajima u Mokrinu je Dušan Radić iz Halmštada u Švedskoj, prošlogodišnji osvajač ove manifestacije. On je u finalu pobedio Mokrinčanina Miloša Kovačića. Na tradicionalnoj vaskršnjoj manifestaciji u Mokrinu ove godine nadmetalo se 150 takmičara iz Srbije, zemalja u okruženju i Skandinavije.
Drugu godinu zaredom, najtvrđe kokošije jaje na Svetskom prvenstvu u tucanju uskršnjim jajima u Mokrinu, imao je sedamdesetjednogodišnji pravnik Dušan Radić, koji živi u Halmštadu u Švedskoj. Dvostruki uzastopni pobednik mokrinske Tucanijade, savladavši u finalu Mokrinčanina Miloša Kovačića, kaže da se nije nadao odbrani titule.
‘’Iskreno,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

ŠVEĐANIN POBEDIO NA TUCINIJADI U MOKRINU Učesnici otkrili i kako da prepoznate tvrdo jaje, evo u čemu je trik (FOTO)

Izvor: Blic, 05.Maj.2024

Pobednik ovogodišnjeg nezvaničnog Svetskog prvenstva u tucanju kokošijim jajima u Mokrinu je prošlogodišnji šampion Dušan Radić iz Švedske, a titulu je odbranio u finalu protiv Mokrinčanina Miloša Kovačića.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.