Uživo: Crno-beli se na prvom mestu zagrevaju za plej-of, Partizan - FMP 4:4

Izvor: Blic, 02.Jun.2014, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Crno-beli se na prvom mestu zagrevaju za plej-of, Partizan - FMP 4:4

Košarkaši Partizana dočekuju FMP iz Železnika u novobeogradskoj Hali sportova, u okviru pretposlednjeg kola šampionata, a ovaj meč možete pratiti uživo uz Blicsport.

Crno-beli u duel ulaze posle pobede nad Crvenom zvezdom nakon produžetka, dok je FMP iznenadio Radnički iz Kragujevca. Meč je imao uvertiru i porukom Duška Vujoševića navijačima da ne vređaju pleja gostiju Filipa Čovića, na šta je prvi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << čovek Crvene zvezde Nebojša Čović odgovorio saopštenjem.

U poslednjem kolu, tim Duška Vujoševića će se za plej-of zagrejati protvi Mega Vizure, dok će FMP ugostiti Crnokosu. Baš timu iz Kosjerića gostuje Crvene zvezda u ovom kolu, parovi su još Metalac - Borac i Radnički - Mega

Vizura.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.